Over ons

 

Wij zijn twee enthousiaste en sociaal bewogen vriendinnen. Onze leeftijd (50+) verraadt al dat we over de nodige levenservaring beschikken. Wij hebben zelf al de nodige persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt om in onze kracht te komen. Zingen en muziek is voor ons het beste middel gebleken om uit het hoofd naar het hart te gaan. Die ervaring willen we heel graag met anderen delen.


Onze samenwerking/vriendschap kenmerkt zich door respect, openheid, vertrouwen en elkaar het beste gunnen. Wij maken muziek vanuit ons hart; samen zijn we sterker en genieten we dubbel. Zingen met passie (beleven en overdragen), daar streven wij naar.


We hebben ons analytische vermogen goed ontwikkeld, kunnen snel een vinger op een zere plek leggen en tactvol spiegelen. Zo houden we ook elkaar scherp en behoeden we elkaar voor valkuilen. Koetjes en kalfjes zijn prima op z’n tijd, maar diepgang is meer ons ding. We kunnen in tranen uitbarsten als we een gevoelig liedje zingen; we zijn krachtig vanuit onze kwetsbaarheid. En soms … slaat onze girlpower door in lekker eigenwijs zijn.


We leren beiden graag door te dóen en we beschikken over een flinke dosis zelfspot. Af en toe lekker om onszelf en elkaar lachen … dat lucht op en helpt om niet zielig te zijn. We houden van structuur en zijn altijd op zoek naar efficiency, om meer tijd te hebben voor wat echt belangrijk is. Wij zijn fan van actielijsten en houden die graag zo klein mogelijk. Ons enthousiasme en creativiteit zorgen regelmatig voor slapeloze nachten.


Door wie wij zijn en door onze passie voor zingen te delen met anderen, creëren wij een veilige omgeving om mensen te laten voelen dat ze er mogen zijn. Als wij daar een bijdrage aan mogen leveren en het effect zien, dan worden wij daar heel blij van ... en soms ook verlegen. Want is dit niet waar het in het leven écht om draait? Gezien worden en ertoe doen! Wat ons betreft wel.    


Ons glas is altijd halfvol. Wij denken in kansen en mogelijkheden en zien de kwaliteiten van mensen; die maken we zichtbaar en halen we eruit.


Wil je ons ontmoeten? Wij zien en horen je graag!


Muzikale groet, Herma & Belinda