Zangworkshop voor bedrijven

Na een indrukwekkende ervaring met borstkankerpatiënten in 2015 besloten wij om onze droom te gaan leven en van muziek ons werk te maken. Dankbaar kijken wij terug op onze beide carrières in het bedrijfsleven. En vanuit een muzikale invalshoek ondersteunen wij bedrijven nu graag op het gebied van personeelsmotivatie.


Zingen is om meerdere redenen fijn om te doen … en het is gezond! Het ontspant, verhoogt de weerstand en gaat stress tegen. Het is goed voor longen en hart … en zeker ook voor het humeur.


In onze prestatiemaatschappij lopen we een verhoogd risico, dat we de verbinding met onszelf verliezen. Onze innerlijke passie, inspiratie en bezieling schuiven naar de achtergrond. En dat zijn nu juist de ingrediënten van onze authenticiteit, die we zo hard nodig hebben om in onze kracht te blijven, onze bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij en mooie dingen te laten ontstaan.

Zang verbindt mensen … niet alleen met elkaar, maar ook met zichzelf.


Wij beschikken over een flinke dosis enthousiasme, energie, humor, inlevingsvermogen, warmte, begrip, levens- en zangervaring. Wij weten zelf als geen ander hoe bevrijdend zingen kan zijn. Tijdens onze zangworkshops geven wij de deelnemers graag de kans om hun eigen stem te gaan ontdekken. We helpen ze om uit het hoofd naar het hart te gaan ... en weer in hun kracht te komen. Van daaruit kunnen ze betere keuzes maken voor zichzelf, en dus ook binnen een organisatie en binnen een team.


Het doel van onze zangactiviteit(en) in uw bedrijf stellen we gezamenlijk vast. 

Enkele voorbeelden:

  • ontspanning, loslaten, bevrijding, bloed laten stromen, voelen, genieten;
  • samenwerken, persoonlijke talenten ontdekken; iedereen in zijn of haar kracht zetten en het succes ervaren, als die talenten samengevoegd worden; inzicht geven in groepswerken en succesvolle teams;
  • verbinding, communicatie, kwetsbaar en open opstellen, uit je comfortzone;
  • leiderschap.


MOTIVEREND

U kunt uw personeel trakteren op één van onze zangevenementen en workshops. In overleg kunnen wij deze activiteiten ook exclusief en op maat maken voor uw medewerkers.


EDUCATIEF

Thema-zangworkshop, passend in de beleids- en opleidingsplannen van uw organisatie of afgestemd op een actuele doelstelling van een team/afdeling.


BINDEND

Oprichting en begeleiding van een bedrijfskoor (vast ... of ter voorbereiding op een speciale gelegenheid).


Vanzelfsprekend kunnen wij (met onze LIVE BAND) ook een feestelijk optreden voor u verzorgen, bijvoorbeeld tijdens een personeels- of bedrijfsfeest. 


Zullen we een afspraak maken om uw wensen en onze mogelijkheden bij elkaar te brengen?