Voor startende zangtalenten

Herma & Belinda organiseren regelmatig zangactiviteiten voor iedereen die van zingen houdt. En voor degenen, die misschien niet zo goed durven, maar wel graag willen. Heeft u nog nooit met anderen gezongen, zingt u alleen onder de douche of in een koor … het maakt niet uit, u bent van harte welkom!


Wij beschikken over een flinke dosis enthousiasme, energie, humor, warmte, begrip, inlevingsvermogen, levens- en zangervaring. En wij weten zelf als geen ander hoe bevrijdend zingen kan zijn en geven deelnemers tijdens onze zangworkshops graag de kans om hun eigen stem te gaan ontdekken. We helpen ze om uit het hoofd > naar het hart > en in hun kracht te komen en bovenal te genieten.


"Een valse noot zingen is onbelangrijk,

zingen zonder passie is onvergeeflijk"  

Let's sing our hearts out!


ZANGWORKSHOP


Voor iedereen die het fijn vindt om te zingen, organiseren wij regelmatig zangworkshops van een halve of een hele dag in het midden van het land. Met enkele basistechnieken leren de deelnemers makkelijker en meer ontspannen te zingen … in de groep, in een duet of solo. Daarnaast is er aandacht voor microfoontechniek en performance.

En wat dacht u van een heerlijk avondje uit naar één van onze samenzangbijeenkomsten?         


ZANG-3-DAAGSE


Ook voor meerdaagse zangworkshops bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld onze 3-daagse "SING YOUR HEART OUT". Mooie locatie met wellness … drie dagen ertussen uit, even verwend worden, even tijd voor U … dansen, lol maken, voelen, delen, opladen en héél veel zingen! Om daarna ontspannen en verwarmd weer naar huis te gaan. Ladies only!

Deze meerdaagse zangworkshops zijn ook heel geschikt voor mensen die moe, burnout, ziek of herstellend zijn ... en wel even een 'break' kunnen gebruiken.


SING IN


Onze SING IN-bijeenkomsten zijn bedoeld om een informeel podium te bieden aan iedereen die graag zijn of haar favoriete liedje(s) wil zingen voor een razend enthousiast publiek. En als de deelnemers trots het podium verlaten, dan glimmen wij met ze mee.


Heeft u belangstelling voor één van de bovenstaande activiteiten?

             Voor meer informatie en data:              ZANGCOACHING KINDEREN


In 2015 en 2016 zijn wij door een Oranjevereniging gevraagd om een aantal kinderen van 9-15 jaar te coachen voor een groots buitenoptreden op Koningsdag. De reacties van zowel de jonge zangtalenten als het publiek waren overweldigend, dus ook een dergelijke activiteit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.