Voor feesten/evenementen

Betaalbare live muziek (en entertainment) voor uw feest of evenement!


Wilt u een memorabele leeftijd, trouwdag of andere gelegenheid op een feestelijke manier vieren? Of organiseert u een evenement?


Als zangduo (met de sound van een complete band) leveren wij graag onze bijdrage voor uw feest of evenement. En vanzelfsprekend inspireren wij alle aanwezigen om met ons mee te doen. 


Wij hebben niet veel nodig om op te treden; met een ruimte van 3 x 3 meter en een stopcontact voor onze geluidsinstallatie komen we al een heel eind.


U krijgt van ons betaalbare en op uw wensen afgestemde live muziek en entertainment.


Herma & Belinda treden al enkele jaren op tijdens feesten en evenementen en bij zorginstellingen. Daarnaast zingen we allebei met veel plezier in moderne allround feestbands. Aan repertoire voor alle leeftijden dus geen gebrek.


Van ballroom-muziek en 'gouwe ouwe' luister- en meezingliedjes ... tot swingers en meezingers van deze tijd. Onze muziektracks zorgen voor een authentieke en herkenbare sound … en wíj zorgen voor meerstemmige zang en entertainment.
Ieder feest is uniek! En ieder mens heeft zo zijn of haar eigen muzikale voorkeuren. Daar stemmen wij ons repertoire op af. Samen met u bepalen we welke liedjes de revue passeren. Speciale verzoeknummers? Geen probleem. Als u ons op tijd informeert, dan gaan wij ons uiterste best doen om uw wensen te vervullen. 

Laten we er samen een mooi feest van maken, waar alle aanwezigen nog lang van nagloeien!